Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
BTS'e GAON Oylamasında Nasıl Oy Veririm?
40.0002

BTS'e GAON Oylamasında Nasıl Oy Veririm?

BTS'e GAON Oylamasında Nasıl Oy Veririm?

BTS'e GAON Oylamasında Nasıl Oy Veririm?

Gaon'da BTS'e oy vermek için öncelikle "K-pop Star" uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra, "Oturum aç" yazısının altındaki seçeneklerden biriyle kaydolmalısınız.

NOT: Kaydolurken öneren kişinin adını istediğinde, uygulamayı kullanan bir arkadaşınızın adını yazarsanız, hem size hem de adını yazdığınız hesaba 100 kalp gidecektir. Ayrıca adını yazdığınız hesapla arkadaş olmuş olacaksınız.

Hesabınızı oluşturduktan sonra yapmanız gereken tek şey kalp biriktirmek oluyor. Peki nasıl kalp kazanabiliriz?

Öncelikle "İdol Ayarlarım" kısmına girerek, çıkan sayfada arama kısmına BTS yazıp Kalp ve Yıldıza tıklamanız gerekiyor.



"Günlük Kalp" ve "Herhangi Bir Zamanki Kalp" olmak üzere iki kısım var. Günlük Kalbi seviyenize göre alıyorsunuz. Seviyeniz ise Kalp verdikçe artıyor. O yüzden isterseniz kalplerinizin bir kısmını BTS için kullanabilirsiniz. Böylece seviye atlayarak günlük olarak daha fazla kalp kazanırsınız.


"Herhangi Bir Zamanki Kalp" kısmı ise oy kullandıkça ya da kalp kazandıkça geliyor. Kalp kazanma yöntemlerinden biri şu: BTS adına yapılan paylaşımlara tıklayıp çıkan kalplere basarsanız, 6-100 arası kalp elde etmiş olacaksınız.
Fakat tabi ki de bu eylemin bir limiti var. Bu yüzden limit çıkana kadar yapmanız gerekiyor.





Limite ulaştıktan sonra video izleyerek tekrar hak kazanabilirsiniz. "Kalplerim" kısmına basarak ulaşacağınız videoyu izlediğinizde, 5 günlük, 5 de herhangi bir zamanda olmak üzere toplam 10 tane kalp kazanıyorsunuz. Ayrıca saat başı 15 video izleyebilirsiniz, izledikten sonra tekrar paylaşımlardan kalp kazanırsınız.



Ayrıca siz de paylaşım yapabilirsiniz. İki kez "Pikseli Yüksek", iki kez de "Youtube videosu" paylaşarak, paylaşım başına 50 kalp kazanabilirsiniz.



Kullanıcıların sık girdiği saatler "Hot Time" olarak geçiyor. Eğer bu saatlerde girerseniz 30 Kalp kazanırsınız. Hergün Türkiye saati ile 17:30'a kadar oy atma hakkınız var. Saat 17:30 ile 18:00 arasında oy atma kapalı olup, 18:00'de yenileniyor. Bu yüzden günlük olarak saat 18:00'den önce kalplerinizi kazanıp oy vermeniz gerekiyor.

NOT: ARMY'leri arkadaşınız olarak ekleyebilirsiniz. Eğer paylaşımların altına ya da kendi paylaşımınıza
ingilizce olarak ya
zarsanız sizleri ekleyenler olacaktır. Arkadaşlarınıza günlük 3 oy verebiliyorsunuz, onlar da size... Bir oy verdikten sonra 10 dakika beklemeniz gerekiyor.



Ayrıca arkadaş da davet edebiliyorsunuz. Davet ettiğiniz kişinin kaydolması size 1000 kalp kazandıracaktır.

Uygulamada çıkış kısmı yok. Çıkış yapıp yeni hesap açmak için telefonunuzun ayarlar kısmına girin: ayarlar>uygulamalar>kpopstar>verileri temizle Böylece çıkış yaparak 3 saatte 2 hesap açabilirsiniz. Kalp kazanabileceğiniz kadar hesap açmanızı tavsiye ederiz.

Oylama 11 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.


__________________________________________________
Cr. tt_kookie
GoldenArmy99


Yorumlar