Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[NEWS] 15.08.16 BTS’ten Jungkook’a Boşuna ‘Altın Maknae’ Denmiyor
13.3334

[NEWS] 15.08.16 BTS’ten Jungkook’a Boşuna ‘Altın Maknae’ Denmiyor

[NEWS] 15.08.16 BTS’ten Jungkook’a Boşuna ‘Altın Maknae’ Denmiyor

[NEWS] 15.08.16 BTS’ten Jungkook’a Boşuna ‘Altın Maknae’ Denmiyor



“Sadece insanlara bunca müzik seven sanatçı arasında benim gibi biri olduğunu da göstermek istedim.”

Müziğe olan samimi tutkusunu duyduğumda biraz duygulandım doğrusu. BTS grubunun (Rap Monster, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, Jungkook) maknaesi Jungkook, MBC’nin programı ‘King of Masked Singer’a bu tutkusu nedeniyle katıldığını 14 Ağustos’taki yayında söylemişti.

Eğer K-Pop ile ilgiliyseniz ve televizyon izliyorsanız, BTS’in yükselen bir grup olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak, onları performanslarıyla tanıyan pek çok insan var.
Bunun arkasında birtakım nedenler var. BTS Haziran 2013’te ‘2 COOL 4 SKOOL’ adlı albümle çıkış yaptı ve ‘No More Dream’, ‘N.O’, ‘Boy in Luv’, ‘Danger’ ve ‘War of Hormone’ ile promosyonlara başladı. Güçlü hiphop tarzlarıyla, ‘bıçak kadar keskin’ koreografileriyle ve güçlü performanslarıyla dikkat çektiler. İlk bakışta, bu çocuklar sadece idol görünüşleriyle nitelendiler ve ‘sadece dans edebilen’ tipik bir idol grubu olarak gösterildiler. Çoğu albümlerin yapımı grubun rapçileri: Rap Monster, Suga ve J-Hope’a ait. Ayrıca rapçileri çaylakken çok fazla konuşulmuştu.

‘King of Masked Singer’ BTS’e karşı olan bütün kalıp düşünceleri ve önyargıları yıktı. Maskeli Jungkook, ilk turda ‘I’m in Love’ şarkısını seslendirdikten sonra ikinci tura geçti. Her ne kadar üçüncü tura geçemese de, ikinci turda muhteşem bir şekilde ‘If You’yu seslendirdi. Kazanamasa da, performansları BTS’in ana vokali Jungkook’un ne kadar hisli bir şekilde şarkı söylediğini gösterdi ve Jungkook bunun için sayısız iltifat aldı.
Bunlara ek olarak, ünlü şarkıcı Jo Changhyuk,İşte bu her zaman bahsettiğim şey, kulaklığını takıp dinlediğinde kulağına çok çok iyi gelen bir ses. dedi. Yarışmanın önceki kazananlarından Ha Hyunwoo da güzel ve yumuşak sesine iltifat etti.

Jungkook ayrıca bize şirketi BigHit aracılığıyla program hakkında düşüncelerini belirtti.
“Bana göre şarkı söylemekte hala çok eksiğim var, ama bana iltifat eden bütün kıdemlilerime minnettarım. İltifatları alçakgönüllülükle kabul edip gelişmeye devam edeceğim. Sadece insanlara bunca müzik seven sanatçı arasında benim gibi biri olduğunu da göstermek istedim. Hayal ettiğimden çok daha iyi bir deneyim olduğunu düşünüyorum.”

Jungkook bize ‘Altın Maknae’ olduğunu sadece iki performansta kanıtladı, ve henüz sadece 20 yaşında. Bize tatlı sesini ve öğrenme ve gelişme isteğini ‘King of Masked Singer’da gösterdi. Her röportajda ona gösterilen sevgiyi ne kadar geliştiğini gösterecek iyi performanslarla geri ödeyeceğini söylüyor.

Geçen Nisan’dan beri BTS, ‘The Most Beautiful Moment in Life’ üçlemesindeki ‘I NEED U’, ‘RUN’, ‘DOPE’, ‘Butterfly’ ve ‘FIRE’ gibi hit şarkılar tanıtmakta ve ün kazanmakta. BTS’in uluslararası ünlerinin de ne kadar büyüyebileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Türkçe Çeviri: bunkook @ BTSTurkey
İngilizce Çeviri: bangtanitl Düzenleme: Meri
Kaynak belirtiniz.

Yorumlar