Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[RÖP] 08.09.15 "Sahnede Havalı, Sahne Arkasında Tatlı"

[RÖP] 08.09.15 "Sahnede Havalı, Sahne Arkasında Tatlı"

[RÖP] 08.09.15 "Sahnede Havalı, Sahne Arkasında Tatlı"

[RÖP] 08.09.15 "Sahnede Havalı, Sahne Arkasında Tatlı"



BTS, Çince ismi bile olan bir Koreli erkek grubu. Adlarını ilk duyduğum an, zaten çok havalı olduklarını düşünmüştüm.. Güçlü ve baş döndüren dansları ile, kendileri çoktan Koreli fanlara parlayan en yeni erkek grubu olacaklarını söylemişler. İnkar edilemez bir şekilde, 2015 gelip geçti ve çıkışlarından beri 2 yıl oldu, üstelik bu geri dönüşleri için defalarca ‘Show Champion’ da, ‘KBS 2TV 'The Show,’ da ve diğer müzik programlarında galip oldular. Ayrıca konser turları  için yılın yarısı boyunca tüm Asya’yı gezdiler. BTS’in dünyanın her köşesine nüfuz eden popülaritesini inkar etmek zor. '2015 BTS Live Trilogy in Hong Kong: Episode II The Red Bullet,’den önceki gün, editör ekibimiz bu yedi havalı adamla buluştu. Diğer birçok erkek grubu gibi, BTS üyeleri arasındaki iletişim aşırı sevimli. Bu tatlı gençlerin oluşturduğu grup röportajımıza yurtdışında seyahat ediyormuşuz havası kattı. Sahnede nasıl kurşun gibi bir duruşları var ise, sahne dışında da öldürücü gülümsemeleri var.


MAMA’ya yeniden katılma umudu


BTS geçen senenin MAMA ödüllerinden sonra yeniden Hong Kong’ta ve burada ilk defa kendi konserlerini veriyorlar. Geçen seferki MAMA sahnesinde, bir başka Koreli erkek grubu olan Block B ile birlikte dikkatleri üzerlerine toplayan bir performans sergilemişlerdi. Bu yıl yeniden MAMA’ya katılıp katılmayacakları konusunda bir fikirleri olmasa da, Koreli fanlarının, MAMA performanslarını yeniden görmek istediklerinden eminim. Yine de MAMA’ya yeniden katılma arzularını dile getirdiler.



Grup olmanın avantajları



Bu sefer editör ekibi idol gruplarıyla oynamaktan hoşlandığımız küçük bir oyun planladılar. Her üye bir diğer üyenin adını rastgele bir şekilde seçer ve o üyenin sağladığı avantajlar hakkında konuşur. Üyeleri seçerken, şaşırtıcı ifadeler sergilediler. Hangi üyeyi seçmiş olduklarını açıklayamadıkları için, seçtikleri kişinin yanında oturarak sadece ifadeler kullanabilirler. Bazı üyelerin heyecanlanmalarına bakılırsa seçmiş oldukları üyelerden çok memnun gibiydiler. Aynı zamanda seçmiş oldukları üyeler nedeniyle zora düşen üyeler de oldu. Ama uzun süredir birlikte olduklarından, aslında birbirlerini çok seviyorlar. Herkes ciddi bir şekilde soruları cevapladı ve cevapları duyduktan sonra üyelerin biraz mahcup hissettiklerine inanıyorum. İlk seçen üye J-Hope’tu.



J-Hope (Suga’yı seçti): Suga vurdumduymaz görünse de,  genelde diğer üyelere sahip çıkan ilk kişidir. Diğer üyelerin derdine tasasına en çok düşen kişi kendisidir.


Suga (Hayret, Suga da J-Hope’u seçti): Daima neşeli ve pozitiftir. Bize enerji ve güç verir.



Jimin (Rap Monster’ı seçti):  Rap Monster’ın görünüşüne kanmayın. Göründüğü gibi aşırı değildir. İlgili, çok sorumlu ve kendi kendini yönetmede güçlü bir tarafı var. Ve… çok da yakışıklıdır.Hahaha!



Rap Monster (V’yi seçti):  V ‘ünlü-görünüşlü’ olarak doğmuş. Nasıl yüzü bu kadar iyi görünebilir!



V (Jin’i seçti): En yakışıklı üye! En geniş omuzlara sahip bu yüzden çok yakışıklı ya zaten!

(Herkesin birbirini yakışıklı olmakla övdüğünü fark ettik; halbuki hepsi zaten yakışıklı.)


Jin (Jimin’i seçti) : Baştan aşağı sevimli cazibelerle dolu. Kişiliği çok pürüzsüz sanki hiç düşmanı yokmuş gibi.



Jungkook (Ne yazık ki kendini seçti fakat güzelce cevapladı): Umduğunu bulan kişi olduğumu hissediyorum. Kendini işine adamış bir insanım ve ne istersem onu özgürce yaparım!




Sevdikleri yemekler ve mekânlar


Röportaj süresi çok kısa olduğundan, editör ekibimiz ileriki soruları cevaplasınlar diye kalem ve kâğıdı önceden hazırlamıştı. Haydi, bu canlı kurşun geçirmez askerlerin favori yiyeceklerini ve mekânlarını okuyalım.



J-Hope:  Etle pirinç keki yemeyi severim ve gitmeyi sevdiğim yer Jeolla’do’da Damyang denen bir mekân.



Suga:  Yemeyi seviyorum. Basketbol oynadığım için sık sık Hangang’a giderim ki bu havalı hissettiriyor.



Jimin:  Kimchi ve banchan yemeyi gerçekten severim. Evim is favori mekânım.



Jungkook:  Favorim füme ördek. Suyu sevdiğim için sahili ve yüzme havuzlarını gerçekten severim.



Rap Monster: Samgyeopsal ve kalgaksu. Kafelere ve Hangang’a gitmeyi severim.



V: Mantıyı tavsiye ederim, çok güzel. Sevdiğim mekânlar ise Geochang, Daegu çünkü bir zamanlar oralarda oturdum. (Ç/N: Bahsettiği Mantı bizimkinden daha farklı, Uzakdoğu versiyonu.)



Jin: Dakgangjeong olmalı. Sangsurak’a gitmeyi severim. Çocukken ailemle sık sık gittiğim bir mekân olarak anımsıyorum.




Kendi çıkardıkları işler hakkında düşünceleri

Çıkışlarından bu yana BTS’in ana şarkıları fanları tarafından her daim içten sevilmiştir. Editör ekibimiz, her bir üyenin bir BTS ana şarkısını seçmesini ve onlardan fanlara bu şarkı hakkında bir şeylerden bahsetmelerini istedi.


J-Hope: ('I Need U’yu seçti)  Kaydederken veya koreografiyi oluştururken, en mutluluk veren anlardı. Kayıt yaparken koreografiyi gördüğümde, bunun çok beklenen bir dans olacağı hissine kapıldım. İlgi çekici olan şey koreografiyi yapmakta olduğumuz zamandı, müziğin direktifinin yanı sıra I Need U’yu yayımladık ki bu derin bir izlenim bıraktı.


Suga: ('Hormone War’ı seçti)  Bunu Amerika’da kayıt ettik. Durumumuz/durumum  çok iyi değildi fakat şükür ki sonuçlar iyi yöndeydi.



Jimin: ('Boy in Luv’ı seçti)  Bu albüm için hazırlanırken, yaptığımız dans en uzun süren şey gibiydi.



Rap Monster: ('Danger’ı seçti)  Amerika’da kayıt ettik. Bu şarkıyı hazırlarken bir çok şey deneyimledim.



V: ('No More Dream’i seçti) Ses aralığı alttan olduğu için kaydı oldukça zor oldu. Ayrıca ilk defa rap yaptım bu yüzden düşüncesi bile zorlayıcıydı.



Jin: ('Just One Day’i seçti)  Bu şarkı cidden güzel. Ayrıca kaydı ‘sadece bir gün’ sürdü. (Ç/N: Şarkının adına gönderme yapmış.)



Jungkook: ('Dope’u seçti)  Herkesin bir ağızdan söylediği kısımlar var. Herkes söylememiz gerektiği zamanın sıkıntılı olduğunu düşünüyordu fakat bir kere yaptık mı, hepimiz çok heyecanlı hissettik. Umarım yorumlamamızı sevmişsinizdir.

Unutulmaz fanların şarkıya eşlik etmeleri

BTS sonunda ikinci turunu tamamladı. Nerede olursalar olsunlar, tüm fanları Korece şarkı söyleyebiliyormuş gibi hissediyorlar. Bu onları hayrette bırakıyor .(Ekibimiz çoğu denizaşırı ülkelerden olan Kpop sever fanların Korece bildiğini ve hatta bazılarının delisi olduğunu belirtti. Rap Monster ve diğerleri inanamamışlar gibi görünerek gözlerini kocaman açtılar.) Bu capcanlı ve aktif oğlanların grubuyla yaptığımız röportajdan sonra, eminim ki süper havalı performanslarını dört gözle bekliyor olacağız. Umarım editörlerimiz diğer erkek gruplarının da sahne dışındaki ‘asıl kendilerini’ keşfetmeye devam eder.



Türkçe Çeviri: Guanin
Düzenleme: Meri
ENG cr.: yoogamin

KAYNAK GÖSTERMEDEN ALMAYINIZ!

Yorumlar