Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.

- [ŞUBAT/2014] HANAKO BTS Röportajı - V & J-HOPE

Tüm Bölümler


V: HERKES TARAFINDAN SEVİLEN DOĞAL VE İÇTEN KARAKTER, ANİMELER İLE SAĞLAM BİR ŞEKİLDE JAPONCA ÖĞRENİYOR


Üyeler tarafından "4D" adı takılan V, aslında (üyelerin) söylediğinden daha da garip (iyi anlamda garip). Ona kendini tanıtmasını söylediğimizde "Tavuk, pilav, majuu* (ve bir sürü başka yemek adı olan bir liste sayıyor) yediğim an en mutlu olduğum an" diyerek karşılık verdi.

V, doğal ve tatlı bir karakterinin olmasının yanı sıra konu Japonca öğrenmek olduğunda çok hırslı biri. V, Japonca olarak "Bazen konna ni (bunun gibi), sonna ni (çok), anna ni (şunun gibi), donna ni (ne kadar) arasındaki farkı anlayamıyorum; ama öğrenmek için anime izleyerek elimden gelenin en iyisini yapıyorum." dedi.

Konu animeler olduğunda hepsinin içinden "One Piece", "Summer Wars" ve "Piano no Mori"yi seviyor, bazen de insanı ağlatan animeleri tercih ediyor. One Piece’de geçen "Aldırış etmemek (kayıtsız kalmak) dünyadaki en yalnız şeydir." cümlesine ayrı bir sempati duyduğunu ve onda derin bir iz bıraktığını söylüyor. Peki onu ağlatan şey ne...? "Ben genelde çok ağlayan bir tip değilimdir, Bir şeyden çok derinden etkilendiğimde bile (gözünü göstererek) görünen o ki o duygular buraya kadar gelemiyor. (gülüyor)" dedi.

Konu kendi tarzı ile konuşmak ve jestler olduğunda bütün üyeler onun hakkında "V'nin çok sevimli bir karakteri var. Ayrıca onunla ne kadar çok konuşursanız sizi o kadar çok kendine çeker" dediler.

J-HOPE: DOĞUŞTAN NEŞELİ, BÜTÜN ÜYELERİN "UMUDU"!


Röportaj başladı ve neşeli karakteriyle J-Hope bildiği bütün Japonca kelimeleri art arda sıralamaya başladı. Aynı ismi gibi kaygısız ve masum bir gülümsemeyle ekledi "Japonya’daki ilk kez sahneye çıkacağımız için, buraya gelmeden önce oradaki ortama uyacak <jejeje> ve ya <tam şu anda!!/şimdi zamanı!!> kelimeler öğrendim."

Aynı zamanda, J-Hope, sahnede çok keskin dans hareketlerine sahip. "<Matrix dansı> adında çok güzel yapabildiğimiz akrobatik bir dans hareketimiz var. Yeni şarkımız <Rise of Bangtan> gibi herkesi heyecanlandıran başka hiphop şarkılarımız da var. Ben, herkese birçok değişik tarzda şarkılar dinletmek istiyorum.” J-Hope'un eşsiz dans tarzı başka bir çekici noktası. Peki bunu nasıl başarıyor? "Zamanımız olduğunda, görüşlerimizi ve düşüncelerimizi birbirimize söylemek için toplanıyoruz.Genellikle Jungkook’tan iyi fikirler çıkıyor. Ayrıca Jungkook gerçekten iyi bir vücut dengesine sahip!" J-Hope, küçüklerini desteklemeyi de unutmayan bir hyung.

Türkçe Çeviri: Litzz@BTSTurkey
Düzenleme: Zimbiyan
Eng. Trans: Iraide @ bts-trans
Scans cr: My sweet Suga 

Yorumlar