Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[29.09.2013] BANGTAN Twitter Güncellemeleri

[29.09.2013] BANGTAN Twitter Güncellemeleri

[29.09.2013] BANGTAN Twitter Güncellemeleri

[29.09.2013] BANGTAN Twitter Güncellemeleri


[JIN] Merhaba ben Jin bugün Inkigayo'dan etkinliğe kadar ARMYlerin bizim için yaptığı tezahüratları için çok teşekkür ederim çok çok minnettarım ağlayan-jin  ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

[JUNGKOOK] ARMYler ben JungKook. Bugün birçok program vardı ve mekanları birbirinden çok uzaktı fakat ARMYler hepsinde, her etkinlikteydi. Gerçekten bizim ARMYlerimiz en iyisi. Yine de kendinize çok iyi bakın lütfen! Teşekkürler ARMYler. Dikkatli dönün!


[J-HOPE] Ben Hop-ie!!!ㅎㅎBugün yoğun bir programımız vardı, gerçekten coşkulu tezahüratlarınızla bizi bulmaya geldiğiniz için teşekkür ederim!!!! @-@/ Yihuu ARMY jjang jjang sizi seviyorum bugün de umut-dolu~~~~~~~~geceler!


[JIMIN] Ben Jimin~~ Bugün de ARMY'lere teşekkürler keyifli bir gündü! Canlı yayına gelen, bekleyen ve ön-kayıt boyunca bize tezahürat eden herkese çok teşekkürler, yoğun programımıza rağmen ARMYler de geldiı ve bundan güç aldık ve her şeyi yaptık ㅎㅎDestek mesajı gönderen ARMYlere de çok teşekkürler!


[RAP MONSTER] Bugünün programını iyi bir şekilde bitirdikten sonra dönüyorum. ARMYler siz de güvenle dönün!


 [V] Son! Show bunu sevdim~>:D 5. olduğu için, sahnede durabilmek ne kadar zor olsa da gerçekten çok hoştu~!


[SUGA] Merhaba ben SUGA. Bugünün çok yoğun programı!!Bizimle birlikte olan ARMYlere çok teşekkür ederiz ㅎ Çalışma stüdyosunda bir şeyler yapıyorum :) Çok çalışan ARMYlerimiz iyi geceler~


Eng. Trans: @BTS_Trans

Tr Çeviri: @BTSTurkey


Yorumlar