Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[PROJE] Bangtan'ın 4.Yıldönümü İçin UNICEF'e Bağış Topluyoruz! + ÇEKİLİŞ
20.0001

[PROJE] Bangtan'ın 4.Yıldönümü İçin UNICEF'e Bağış Topluyoruz! + ÇEKİLİŞ

[PROJE] Bangtan'ın 4.Yıldönümü İçin UNICEF'e Bağış Topluyoruz! + ÇEKİLİŞ

[PROJE] Bangtan'ın 4.Yıldönümü İçin UNICEF'e Bağış Topluyoruz! + ÇEKİLİŞ



Herkese merhaba!

Geçen sene olduğu gibi, bu sene de Bangtan'a bir hediye göndermek istiyoruz! Ama bu sefer sizin yardımınıza da ihtiyacımız var! (Eğer 3. yıldönümü projemizi görmediyseniz veya tekrar okumak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizlerin de desteğiyle bu yıl UNICEF'ın "Engeli Olan Çocuklar" projesine bağışta bulunmayı planladık. Engeli Olan Çocuklar projesi, UNICEF ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının işbirliğiyle engeli olan çocuklar için hazırlanan bir topluma kazandırma projesi. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve proje kapsamındaki  "Bir Sen Daha Var" kampanyasına imza atmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz: http://www.unicefturk.org/yazi/engeli-olan-cocuklar

Sayfa olarak bu proje için sizlerden maddi destek alıp, Bangtan adına bağışta bulunacağız. Tıpkı geçen sene yaptığımız gibi, sertifikayı da BigHit'e postalayacağız!

Ayrıca bağışta bulunanlar arasından çekilişle 3 kişi seçilecek ve bu 3 kişiye içinde sürpriz hediyeler bulunan birer ARMY Kutusu hediye edeceğiz! Projemize her 5 TL'lik katkınızda, 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız. (Örneğin, 10 lira yatırırsanız 2, 20 lira yatırırsanız 4 gibi.)

Eğer projemize katkıda bulunmak istiyorsanız ve parayı nereye, nasıl yatıracağınızı öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken aşağıda istenen bilgileri tam olarak doldurup btsbangtanturkey@gmail.com adresimize "UNICEF Bağışı" başlıklı bir mail göndermek!

Ad ve Soyad:
Tel numarası:

Maili gönderdiğinizde, mailinizin ulaştığına dair size en geç 2 gün içinde bir onay maili atacağız. 

Mail göndermek için son gün: 29 Mayıs 2017 - 24.00
Para yatırmak + makbuz için son gün: 31 Mayıs 2017 - 24.00

Bağış yapamayacak takipçilerimizi ise sosyal medya hesaplarımızda, bağışla ilgili postlarımızı yaymaları için yardıma davet ediyoruz. Ne kadar çok kişi görürse, o kadar çok çocuğa yardım edebiliriz!

Haydi engelleri birlikte aşalım ARMY!

Yorumlar