Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[MAKALE] 01.02.17 BTS V ve Kim Taehyung Arasındaki Çizgi
6.6667

[MAKALE] 01.02.17 BTS V ve Kim Taehyung Arasındaki Çizgi

[MAKALE] 01.02.17 BTS V ve Kim Taehyung Arasındaki Çizgi

[MAKALE] 01.02.17 BTS V ve Kim Taehyung Arasındaki Çizgi


İdoller oyunculuk kariyerlerine de başladıklarında  genellikle sahne isimleri yerine kendi isimlerini kullanıyor. Bu kararlılıklarını ve imajlarının farklı bir yanını göstermek ve idollere karşı sahip olduğumuz genel yargıdan kaçmak için olabilir.
BTS’ten V de, KBS2 ''Hwarang'' ile Aralık'ta aktör olarak çıkış yaptığında kendi gerçek ismi ''Kim Taehyung''u kullandı. İlginç olan şey şu ki, idol olan V'nin  özellikleri Kim Taehyung tarafından canlandırılan ''Hansung'' karakterinde bezenmiş.
''Hwarang'', aşkı ve Hwarangdo'nun Silla dönemindeki gelişimini anlatan bir gençlik tarih dizisi. Ana karakterler Park Seojoon'un canlandırdığı Moomyeong (Sunwoo), Park Hyungsik'in canlandırdığı Sammaekjong (Kral Jinheung) ve iki erkek ana karakterin aşık olduğu, Go Ara'nın canlandırdığı Aro. Ana karakterle birlikte Banryu (Do Jihan), Sooho (Choi Minho) ve Yeowool (Cho Yoonwo) gibi üç yakışıklı Hwarang daha var. Bu yüzden Hansung'un kısmı az. Her bölümde 5 dakikadan daha az görünmesi bu yüzden.
Yine de Hansung'ın varlığı sıradışı. Aşk üçgeni ve politik olayların başı çektiği Hwarang'ta, izleyiciler Hansung'un görünüşünün dizi için vitamin gibi olduğunu belirtti.
Hansung, değişik fikirlere sahip olan karakteriyle fazla meraklı bir Jingol aristokratı. Sıcak ve arkadaş canlısı kişiliğiyle nereye giderse gitsin dengeli ilişkilerin mimarlığını yapıyor. Hansung'ın karakteri idol V'ye oldukça benzer. Grubu BTS arasında V'nin adı ''Arkadaşlığın Kralı''. Takma adı onun arkadaş canlılığını destekler nitelikte. ''Hwarang'' oyuncuları bile V'nin kişiliğinin aegyo(tatlılık) dolu olduğuna onay verdi.
Aynı zamanda Hansung'un kendi hikayesi de var. Abisi Danse (Kim Hyunjoon) yarı soylu. Hansung'ta biraz suçluluk ve kıskançlık hissi sezilebilir çünkü kendisinden daha yetenekli olan abisi konumu yüzünden daha yüksek bir seviyeye çıkamıyor. Dahası, ailesini yansıtırken taşıdığı sorumluluk ve yük hissi büyük.
Aktör Kim Taehyung gözleriyle Hansung'ın bastırılmış duygularını ifade ediyor. 14'ünde yayınlanan 14. bölümde Hansung, büyükbabası Danse'yi kamçılandığında sessizlik içinde gözyaşı döktü. Büyükbabası Hansung'a bakarak, ''O senin yüzünden bu darbeleri alıyor.'' dedi ve Hansung, ''Peki, büyükbaba.'' diye korku içinde tityerek cevapladı.
Kim Taehyung'ın oyunculuğu başından beri reddettiği Hwarang'a katılmaya karar verdiği 4.bölümde karışık duygularını bastırmaya çalışarak ve 12. bölümde abisi Danse'ye, ''Konumumuz doğumda değişmeliydi.'' diye bağırdığında parlamıştı. ''Hwarang''ın çıkış dizisi olduğunu ele alırsak, üzüntü ve öfkeyi ifade eden gözleri beklentimizin üzerindeydi.
V ve Kim Taehyung arasında durarak, Hansung ile güzel bir başlangıç yaptı. Daha iyi bir aktör olabilmek için geliştirmesi gereken bazı alanlar elbette var ama tarihi bir diziyle çıkış yapmayı seçtiğini düşünürsek, gelecekte daha bir performansı beklemekteyiz. İlikleyebileceği* sonraki rolü ne olabilir?

(A/N: Korece'de 'ilk düğmeyi iyi iliklemek' ( 단추를 꿰다) gibi 'iyi bir başlangıca adım atmak' anlamına benzer bir ifade var.)
TR cr. Alanguva @BTSTurkey ENG cr. peachisodaworld KAYNAK BELİRTİNİZ!

Yorumlar