Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
BTS’e Seoul Müzik Ödülleri’nde ücretsiz olarak nasıl oy veririm?
13.3334

BTS’e Seoul Müzik Ödülleri’nde ücretsiz olarak nasıl oy veririm?

BTS’e Seoul Müzik Ödülleri’nde ücretsiz olarak nasıl oy veririm?

BTS’e Seoul Müzik Ödülleri’nde ücretsiz olarak nasıl oy veririm?


BTS’e Seoul Müzik Ödülleri’nde 
ücretsiz olarak nasıl oy veririm? 

Neden ücretsiz dedik? Çünkü isterseniz parayla da bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ama çoğunlukla ücretsiz yapmayı tercih ettiğiniz için bunu hazırlamaya karar verdik. 

Hadi Bangtan'ı yine kazanan yapalım!~ 

Son gün: 17 Ocak 2017


1.   İlk önce uygulamayı indirin. Uygulama Android ve iOS telefonlarda uluslar arası açık yani herkes indirebilir. (Önceden sadece Android indirebiliyordu ama en son güncellemeyle artık iOS da indirebiiyor.)

Uygulamanın linki: Tıklayınız 

2. Facebook, Twitter ya da Google hesabınızla giriş yapın.

3. Karşınıza böyle bir sayfa gelecek. 
    Kırmızıyla işaretlediğim yere market, yeşille işaretlediğim yere ise banka  diyelim.




4. Market kısmına tıkladığınızda karşınıza böyle bir sayfa gelecek.



Bu sayfada bulunanlar Google App uygulamalarıdır. Bu uygulamaların bazıları sadece Kore’de indirilebilen uygulamalar, bazıları ise uluslar arası indirmeye açık uygulamalardır. Üstlerine tıkladığınızda bunu göreceksiniz zaten.

İndirebildiklerimizden indirdiğimizde karşılarında yuvarlak içinde yer alan sayı kadar bankamıza puan gidecek. Mesela SNOW’u indirdiğinizde 300 puan kazanacaksınız.  Ne kadar çok uygulama indirirseniz o kadar çok puanınız olur.

Her 100 puan 1 oy hakkı demektir.


5.  Puanları kazandıktan sonra banka kısmına tıklıyoruz. Böyle bir sayfa karşımızda çıkacak.

    Bu sayfadan yeşille belirttiğim aşağıdaki pembe kısma tıklıyoruz.
    (Ben 250 puanlık bir uygulama indirmiştim. O yüzden 250 yazıyor. )


Tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi bir şey karşımıza çıkacak. 
Buradan 100 puanınızı 1 oy hakkına çevirmek isteyip istemediğinizi soruyor. Tamam’a tıklayacaksınız. Hiç paranız kalmayana kadar bunu tekrarlayın. 



Bu işlemlerden sonra benim 250 puanım olduğu için (100+100) 2 oy hakkına çevirdim, 50 puanı çeviremediğim için o bu şekilde kaldı.  Yeşille belirttiğim yerde ise 2 oy hakkım olduğu yazıyor.



6. Artık oy vermek için hazırız. Anasayfaya geri dönüyoruz.


Burada sarıyla işaretlediğim yer ‘Ana ödül’, morla işaretlediğim yer ‘Popülerlik ödülü’ ve kırmızıyla işaretlediğim yer bizi hiç ilgilendirmeyen ‘Rookie ödülü’ kısmı.
Biz sarı ve morla işaretlediğim alanlara adayız. Bu iki kısımda Bangtan’ın karşısında bulunan tik işaretine tıklıyoruz ve karşımıza bu çıkıyor;




Buradan 1 oy hakkınızı kullanmak isteyip istemediğiniz yazıyor. Tamam’a basıyoruz ve oy vermiş oluyoruz. Oy haklarınızı bitene kadar her 2 kategoriye de aynı şekilde oy verebilirsiniz. 

Her uygulamayı bir cihazdan sadece bir kez indirebilirsiniz. Yani silip sonra tekrar yükleyip para kazanama gibi bir durum söz konusu değil. Bu yüzden her gün puan elde etmek için alternatif yollar bulduk! 

HER GÜN NASIL OY HAKKI KAZANABİLİRİM?


Şimdi ben indirdiğim Theme uygulaması hakkında bunu açıklamaya çalışacağım. 

1. Market bölümünden aşağıda pembeyle gösterdiğim kısma tıklıyoruz.




Burada karşımıza birtakım uygulamalar çıkacak. Markette indirmemiz için bulunan her uygulama bu pembeye tıkladığımızda karşımıza çıkmıyor o yüzden her gün puan kazanmak için öncelikle burada bulunan uygulamalardan indirin.

2. Ben theme uygulamasını (ilk başta 4. maddede anlattığım gibi daha önce) indirmiştim. 




Yeşille gösterdiğim yere tıkladığınızda ilk önce soldaki foto gibi bir ekran gelecek. Burada aşağıdaki pembe kısma tıklayın. İlk sıradaki yuvarlağa sağdaki gibi bir pul gelecek ve bu size 10 puan kazandıracak. Her 100 puan 1 oy hakkı olduğundan bu 10 puan bir işe yaramıyor gibi gözükebilir ama her 7 günün sonunda aşağıdaki fotolarda gördüğünüz gibi yüksek puanlar veriliyor o yüzden tıklamanızda yarar var çünkü uzun vadede büyük puanlar kazanmış olacaksınız.




Kırmızıyla gösterdiğime tıkladığımızda ise karşımıza aşağıdaki gibi bir oyun geliyor. Bu oyun 1'den 30' kadar sıralama oyunu. Başarıyla tamamladığınızda size 100 puan yani 1 oy hakkı kazandırıyor. Ve 3 kere oynama hakkınız olduğu için toplamda 300 puan yani 3 oy hakkı kazanıyorsunuz.  




İPUCU: O yüzden uygulama indireceğiniz zaman bunları yapabileceğiniz uygulamaları indirmeye çalışın ve oylama sonlanana kadar telefonunuzdan kaldırmayın. 

Bu kısımda bulunan 3 uygulama indirirseniz yukarda anlattıklarımı yaparak günde toplam 9 oy hakkı kazanmış olursunuz. Zaten günde en fazla 10 oy kullanma hakkımız var o yüzden 9 bizim istediğimiz sayı.


NOT 1: Oyum gerçekten gitti mi, diye merak ederseniz banka kısmına baktığınızda yeşil içine aldığım yer sıfır ise bütün oy haklarınızı kullanmışsınız demektir. 





NOT 2: Her gün en fazla 10 oy verebilirsiniz.

NOT 3: İndirdiğiniz uygulamaları silip tekrar indirdiğinizde tekrardan puan kazanamazsınız. 



Herhangi bir sorunuz varsa lütfen askfm hesabımızdan sorun. 
Link: http://ask.fm/BTSTurkeySor


Hazırlayan: sugaric


Yorumlar