Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[DERGİ] Japon Dergisi - Kpop Top Idols (Derleme)
26.6668

[DERGİ] Japon Dergisi - Kpop Top Idols (Derleme)

[DERGİ] Japon Dergisi - Kpop Top Idols (Derleme)

[DERGİ] Japon Dergisi - Kpop Top Idols (Derleme)







[UYARI] Bu yazı dergini editörü tarafından yazılmıştır. Bangtan'ın kendi ağzından değildir!

Olgun Lider
Rap Monster ve Üyeler
Rap Monster tarafından yapılan üye sıralaması: Suga = Kendisi > Jin > J Hope > V > Jungkook > Jimin
BTS'in lideri Rap Monster, Kore kanalı tvN'in "The List 2016" isimli programında IQ'su 148 olan adam olarak tanıtılmıştı. Rap Monster İngilizce, Japonca ve Çince konuşabilmekte. Ayrıca okul günlerinde her zaman için sınıftaki en yüksek notu alırmış. Gruptaki öbür üyeler zeki Rap Monster'ın grupta olmasından çok memnun.
Fakat Rap Monster çok fazla horluyor. O kadar yüksek sesle horluyor ki üyeler ona "Uyku Bozucu" diyorlar. Herhangi bir yurtdışı seyahatinde Rap Monster ile otel odasını paylaşan üyeler sinirleniyor çünkü o horlarken uyumak imkansız.
Rap Mon X Suga Rap Monster ve Suga BTS'te rap yapmaktan sorumlu. Rap Monster bir rapçi olarak, şarkı yazıp besteleyen Suga ile müzik hakkında çok sık konuştuklarını söyledi. Suga, Rap Monster'a en iyi tavsiyeleri veren insanlardan biri.
Rap Mon X Jin Jin BTS'in en büyük üyesi. Rap Monster (Jin'in ve kendi) kişiliklerinin tamamen zıt olduğunu söylüyor. Fakat paylaştıkları ortak bir şey var: dans ederken yaşadıkları sıkıntılar. Jin pembeyi gerçekten seviyor ve kadınsı bir yanı var ancak Rap Monster sakin ve havalı bir kişiliğe sahip. Belki de (Rap Monster) Jin'den bu yüzden hoşlanıyordur.
Rap Mon X J-Hope Rap Monster ve J-Hope aynı yılda doğmuşlar, (Rap Monster) birbirlerini çok iyi anlamalarının nedeninin bu olduğunu söylüyor. Rap Mon her zaman herkese karşı düşünceli davranan J-Hope'a minnettar, ancak bazen onun çok konuştuğunu düşünüyor.
Rap Mon X V Modadan çok iyi anlayan Rap Monster ve V, BTS'in modada önde gelen isimleri. İkisi de birbirinden kıyafet alıp birbirlerine ödünç veriyorlar. Ve Rap Monster V'ye "uzaylı" diyor ancak aynı zamanda onun tuhaf hareketlerini seviyor gibi.
Rap Mon X Jungkook Rap Monster, Jungkook'a "Yaptığı her şeyi en iyi şekilde yapan Altın Maknae" şeklinde iltifat ediyor. Hem şarkı söylemede hem de dans etmede çok yetenekli olan Jungkook'la gurur duyuyor. Ve Rap Monster, Jungkook çevresindeki insanlara saygı duymayı hiçbir zaman unutmadığı için çok gururlu.
Rap Mon X Jimin Rap Monster, Jimin'i utangaç bir dost olarak tanıtıyor, ama dürüst olmak gerekirse Rap Mon da utangaç ve bu yüzden Jimin ile benziyorlar. Ve Rap Monster, Jimin'in pratik yapmaya ayırdığı vakite hayran kalıyor. Jimin biraz inatçı olabilmesine ve kaybetmeyi sevmemesine rağmen, Rap Monster Jimin'in iradesiyle gurur duyuyor ve onu güvenilir buluyor.

Pembe Sever
Jin ve Üyeler
Jin tarafından yapılan üye sıralaması: Rap Mon > Suga = Kendisi = J Hope > Jimin = V = Jungkook
Üyelerin her zaman sataştığı Pembe Prens
Jin BTS'in en büyük üyesi. Kore idol gruplarında en büyük idollerin genelde olgun bir görünümü olur ama... Jin pembe rengi gerçekten seviyor ve çok hassas. Diğer üyeler ona zayıf dans yetenekleri konusunda sataşıyor. Normalde büyük üyelere gençler tarafından saygı duyulur fakat Jin'e gelince... Ona genelde sataşılıyor. Ve Jin'in kendisinden 3 yaş küçük Jimin'den azar işittiği zamanlar da oluyor. Jin, Jimin'in ona fark ettirdiği hataları için samimi bir şekilde özür diliyor. Ayrıca Jin, öbür üyeler için yemek de pişiriyor. Ve güvenilir bir aile karakterine sahip.
Jin X Rap Mon Jin ne zaman Rap Mon'un hatalarını belirtse Rap Mon onaylayarak düzelteceğini söylüyor ama sonra şikayet etmeye başlıyor. Jin homurdanan Rap Mon'un şirin olduğunu düşünüyor.
Jin X Suga Suga kendisinden küçük üyeleri hep uyarıyor. Jin, Suga'nın bu yanını korkunç buluyor ve bu yüzden ondan küçük olmadığı için mutlu. Jin, Suga'nın onu çok fazla azarlamadığını çünkü ondan büyük olduğunu söylüyor.
Jin X J Hope Jin genelde kendini J Hope'un yatağında uyurken buluyor. Diğer üyelere sorulduğunda J Hope titiz ve yatağı her zaman düzenli, çok güzel kokuyor. J Hope kendi yatağında Jin'i uyurken bulduğunda sinirlenmiyor gibi. Jin ve J Hope çok sık yatak paylaşıyor olmalı.
Jin X Jimin Jin'e göre, Jimin bazen huysuz olabiliyor ancak bunu şirinliğiyle hemen düzeltiyormuş. Jin, Jimin'in hareketlerini gerçekten şirin buluyor. Jin'in gerçek bir küçük kardeşi yok ancak Jimin'i kendi kardeşi gibi seviyormuş gibi gözüküyor.
Jin X V Jin "V değişik biri ama normal bir değişik değil." diyor. V'nin tuhaf davranışları Jin'i her zaman şaşırtıyor. Ama Jin, sağı solu belli olmayan V ile takılırken eğleniyormuş gibi gözüküyor. Bazen V bu davranışları ile Jin'i de etkiliyor gibi görünüyor.
Jin X Jungkook Jungkook, Jin'den 5 yaş küçük ve Jungkook ona göre fazla hareketli. Bazen Jin ona yetişemiyor. Ama Jin, Jungkook sessizleştiğinde bir bebek gibi olduğunu ve bunun çok şirin olduğunu söylüyor.

BTS’in Büyükbabası?!
Suga ve Üyeler
Suga tarafından yapılan üye sıralaması: Kendi = Rap Monster > Jin > J Hope > Jungkook = V >>>>>>> Jimin
Oldukça ürkütücü olabiliyor!? Soğuk ama sempatik! Sahnede Suga’nın idol görüntüsü var ama ayrıca kendi şarkılarını besteleyen ve yazan bir müzik prodüktörünün suratına sahip. Üyeler Suga’yı ürkütücü buluyor. Suga şarkı yazdığında veya bestelediğinde, başkalarının ona yanaşmasını imkansızlaştıran o auraya sahip böylece kimse ona yaklaşamıyor. Ve onu ince, küçük vücut yapısıyla basketbol oynarken hayal edemezdiniz ama oldukça yetenekli bir oyuncu. 2015 MBC Chuseok Özel 2015 Idol Star Track and field, Ssireum, Basketbol ve Salon Futbolu Yarışması’nda basketbolda oldukça iyi iş çıkardı.
Suga X Rap Monster Suga Rap Mon BTS’in lideri olduğu için çok gurur duyuyor. Rap Monster’ı güvenilir önderliği olan dışadönük bir rapçi olarak görüyor. Ve anlaşılan o ki Rap Monster Suga’nın ciddi derlerini paylaşabildiği tek üye.
Suga X Jin Pembe rengini sevdiği için Jin’e ‘’Pembe Prenses’’ deniyor. Jin’in yastık kılıfı pembe gibi görünüyor ama Suga, Jin’in sevimli şeylere olan bu düşkünlüğünü pek anlayamıyor. Yine de Suga Jin’in bol bol mimiklerine iltifat ediyor.
Suga X J Hope Suga J Hope’un BTS’in lider dansçısı olarak sorumlu olduğunu biliyor. Ayrıca, Suga J Hope’un kaliteli dans tekniklerine hayret ediyor. Suga dans etmek konusunda J Hope’dan çok şey öğreniyor.
Suga X Jungkook Jungkook şimdi bir yetişkin ama Suga onun ergenliği boyunca asi karakterinden çok çekmiş gibi duruyor. Yine de Suga Jungkook’u yetenekli bir şarkıcı ve dansçı olan sağlam bir makane olarak övüyor. Suga yaptığı her işi kıvıran maknae Jungkook’tan gurur duyuyor.
Suga X V Suga, V'nin BTS’in ‘’4D’’ si olarak anılmasına oldukça şaşırmış. Görünen o ki Suga V ile ilişkilendirilmeyi sevmiyor. Ama V’nin gürültülü olduğunu söylemesine rağmen, V’yi eşsiz karakterinden dolayı sevimli bulduğu zamanların olduğundan bahsetti.
Suga X Jimin Suga Jimin’le ne yapacağını şaşırmış durumda çünkü onu çok tatlı buluyor. Jimin’in en gençleri olmamasına rağmen, en gençleri gibi oldukça çocuksu olabiliyor. Bununla birlikte Suga Jimin’i tatlı bulduğu için, Jimin’in çocuksu karakterini sıkıntı etmiyor.

Her Zaman Neşeli
J Hope ve Üyeler
J Hope tarafından yapılan üye sıralaması: Suga > Rap Mon > Jungkook > Kendisi > Jimin > Jin > V
Herkesle ilgilenen, BTS'in annesi!? BTS'in umudu olarak bilinen J Hope her zaman neşeli ve hareketli.
Ve her şeyin temiz olmasından hoşlandığı için, J Hope diğer üyelerle birlikte yaşadığı yurdun temizliğinden sorumlu. J Hope her zaman öbür üyeler hakkında endişeli. J Hope, Suga kendini çalışma odasına kapatıp sürekli beste yapıp şarkı yazdığında onun hakkında endişeleniyor. Ayrıca Jimin'in uyku süresi hakkında da endişeli, çünkü her zaman geç saatlere kadar şarkı söyleme ve dans etme pratikleri yapıyor. Aynı çocukları hakkında endişelen bir anne gibi, J Hope da üyeler hakkında endişeleniyor.
J Hope X Suga J Hope, çok iyi konuşan ve çok bilgili olan Suga'ya saygı duyuyor. Ve Suga'nın yaptığı şarkıları gerçekten seviyor. Öbür insanlarla karşılaştırıldığında, en çok onun hakkında endişeleniyor, çünkü müzik yapmakla meşgulken dinlenmek için kendine vakit ayırmıyor.
J Hope X Rap Mon J Hope, Rap Monster'ın dil konusunda çok yetenekli olmasına rağmen sakar olduğunu düşünüyor. Seksi beyinli Rap Mon'un genelde eşyalarını nereye bıraktığını unuttuğunu söylüyor. J Hope, Rap Monster'ın unutkanlığının şirin olduğunu düşünüyor gibi gözüküyor.
J Hope X Jungkook J Hope, dış görünüşleri dahil edilmediğinde, kendisi ile Jungkook'un çok benzediğini ve Jungkook ondan 3 yaş küçük olsa da, birbirlerini çok iyi anladıklarını söylüyor. Jungkook şimdi bir yetişkin olsa da, J Hope için hala küçük bir kardeşmiş gibi gözüküyor.
J Hope X Jimin J Hope hala bebek gibi şirin olan Jimin'i gerçekten çok seviyor. Jimin'e gerçekten de küçük kardeşiymiş gibi davranıyor, ancak bazen Jimin ondan bir yaş küçük olsa da, Jimin'in ona bir ağabey gibi olabildiğini söylüyor.
J Hope X Jin Yemekleri gerçekten çok seven Jin, fancafelerinde yemekler hakkında çok fazla şey yazıyor. Üyeleri her zaman umursayan J Hope, Jin'in çok fazla yemek yerken kilo almayacağını umuyor.
J Hope X V J Hope ilk tanıştıkları zamanlarda V'ye duygusuz bir insan olduğu için vurmak istediğini söylüyor. Fakat sonradan V'nin hislerini içine atan bir insan olduğunu fark ediyor ve ona karşı daha hassas olması gerektiğini söylüyor. Küçük kardeşi V'ye gerçekten çok iyi bakıyor.

Sevimli tatlı surat
Jimin X Üye
Jimin tarafından yapılan üye sıralaması: Suga > Rap Monster > J Hope > Jin > Kendi > V > Jungkook
Aegyo prensi diğerlerine şaka yaptığında bile affediliyor. Jimin BTS’in Aegyo Prensi. Jimin, V veya Jungkook’a şaka yapmaktan çok hoşlanıyor. Aegyosuyla üyeye şaka yaptıktan sonra kaçıyor. Üyeler arasında, Suga Jimin’in şaka kurbanı ve uyanık olup olmaması önemli değil. Görünen o ki Suga’nın vereceği tepkiler Jimin’i eğlendiriyor. Suga’nın BTS’in soğuk üyesi olarak bilinmesine rağmen, Jimin insafsızca Suga’yı şakalıyor. Bu ancak yakın olmalarıyla mümkün olabilir.
Jimin x Suga Jimin ondan büyük Suga’ya şaka yapıyor. Suga’nın genelde soğuk olmasına rağmen, Jimin onun tepkilerini tatlı bulduğu için şaka yapmayı bırakamıyor. Ayrıca Jimin’e göre Suga hareket etmeyi yorucu buluyor.
Jimin X Rap Mon Gruptaki en kısa üye olan Jimin, model ölçülerine sahip Rap Monster’a imreniyor. Ve Jimin Rap Monster’ın işine odaklanmasını seviyor ama bir şeyleri kaybetmeyi bırakmasını umuyor.
Jimin X J Hope Jimin, titiz ve düzenli J Hope’a ‘’Çekingenlik Kralı’’ diyor. J Hope en küçük detaya bile dikkat ediyor gibi gözüküyor. Ve J Hope sıklıkla Jimin’in hazırlıksız zamanında şaka yapmasını isteyerek onu şaşırtıyor. Ama Jimin J Hope’u olduğu gibi seviyor.
Jimin X Jin Zaman zaman Jimin Jin’i kovuyor veya paylıyor. Böyle olduğunda Jin genç kardeşinden içtenlikte özür diliyor. Jimin, küçük kardeşlerine karşı kibar ve merhametli olan Jin’e karşı sert bir tavır sergiliyor. Ama Jimin diğer üyelere yemek pişirdiği için ona minnettar.
Jimin X V BTS V ve Jimin aynı yılda doğduğu ve iyi bir ilişkileri olduğu için, hayranları onlara ‘’95liler’’ diyor. Jimin’e göre V beceriksiz ama ayrıca V etrafında olmadığında kendini rahat hissetmiyor. Kartopu gibi oyunlar oynadıklarında Jimin sürekli V ile takılıyor.
Jimin X Jungkook Jimin Jungkook’u çok tatlı bulduğu için onunla ne yapması gerektiğini bilmiyor. Şimdi bir yetişkin olmasına rağmen Jungkook’u bebek olarak görüyor. Jungkook onunla oynamayı reddettiği için üzgün olduğu zamanlar var. Ve görünen o ki Jungkook diğer üyelerle eğlenirken Jimin üzülüyor.

Hiç Yerinde Duramayan Değişik İnsan
V ve Üyeler
V tarafından yapılan üye sıralaması: Suga > Jungkook > Kendisi > Rap Mon > J Hope > Jin > Jimin
V biraz değişik O benzersiz bir kişiliğe sahip
V, K-Pop dünyasında karakteriyle meşhur. Eğer ne kadar değişik olduğunu merak ediyorsanız işte cevap: K-Pop'ın orijinal değişiği Super Junior'dan Kim Heechul onun değişik olduğunu söylüyor. Staj günlerinden beri birlikte yaşadığı BTS üyeleri bile onun bu davranışlarını anlamıyor. Fakat üyeler onun bu tavırlarından şu şekilde bahsediyor: "Onunla olduğumuzda sıkılmıyoruz.", "O her zaman eğlenceli." V her zaman neşeli gözükebilir ancak gerçek düşüncelerini kolayca dışarı vurmuyor. Diğer üyeler V'nin kendi duygularını onlarla paylaşmalarını umuyorlar.
V X Suga V, Suga'yı biraz soğuk ve yaklaşması zor buluyor. Fakat duygularını kolayca açığa vurmayan V, kendi düşünceleri üstüne şarkı yazıp besteleyen Suga'ya saygı duyuyor. Suga sanki V için bir idol gibi.
V X Jungkook Jungkook ve V birbirleriyle oynadıkları videoları sosyal medyada sık sık paylaşıyorlar. İkisi birbirini çok seviyor gibi. V, Jungkook'u arkadaş gibi olan küçük kardeşlerden biri olarak görüyor. Fakat Jungkook'un mesajlarını okuduktan sonra bile cevap yazmamasının onu mutlu etmediğini söylüyor.
V X Rap Mon V'ye göre, Rap Monster'ın sahnedeyken ve sahne arkasındayken çok farklı olduğunu söylüyor. Çok güvenilir bir lider olmasına rağmen bazen utangaç olduğunu belirtiyor. Ancak V, Rap Mon'u Rap Mon olduğu için seviyor.
V X J Hope V, kendinden bir yaş büyük olan J Hope'un yanında yaramaz bir çocuğa dönüşüveriyor. J Hope, V'yi kendi şirin kardeşi ve yakın bir arkadaş olarak görüyor. V, J Hope'a kendisine karşı hep nazik olduğu için minnettar gibi gözüküyor.
V X Jin V, Jin'in öbür üyeleri çokça düşünen nazik bir hyung olduğunu düşünüyor. İnce V, Seokjin'in geniş omuzlarının ve sırtının çok erkeksi göründüğünü düşünüyor. Ama yaptığı yemekleri tatsız bulduğu için pek mutlu değil gibi.
V X Jimin V parlak bir kişiliğe sahip olan Jimin ile birlikte olduğunda mutluluktan ne yapacağını bilemiyor. V onunla birlikteyken dinlenebiliyor ve Jimin'in şirinliğine ve pek çok yeteneğine iltifat ediyor.

Sonsuza kadar bebek yüzlü
Jungkook ve Üyeler
Jungkook tarafından yapılan üye sıralaması: Suga = Rap Mon > Jin > J Hope > Jimin = V = Kendisi
Bizim her zaman sevilen, sonsuza dek bebek kalacak maknaemiz Jungkook BTS'in "Altın Maknae"si olarak biliniyor ve bütün üyeler tarafından seviliyor. Ama şirin Jungkook insanlara sataşmayı ve onlara şakalar yapmayı çok seviyor. Üyeler Jungkook'u bir bebek gibi seviyor bu yüzden Jungkook kolayca affediliyor. Üyeler tarafından sevilse de, Jungkook sınırı aşmaması gerektiğini biliyor. Alçakgönüllü biri ve hyunglarına her zaman saygı duyuyor ve onları önemsiyor.
Jungkook X Suga Jungkook, Suga'yı Gyeongsangdo'dan bir baba olarak görüyor. Jungkook'un gözlerinde Suga her zaman soğuk ama Suga bir şey olduğunda her zaman bir baba gibi onun yanında. Jungkook, Suga'ya güveniyor.
Jungkook X Rap Mon Jungkook, Rap Mon'un sert bakışlarını gördüğünde, kendini sorumlulukları altında ezilecekmiş gibi hissediyor. Ama Rap Mon ile beraber futbol oynadığında, Rap Mon şirin birine dönüşüyor.
Jungkook X Jin Jungkook yurttaki en normal insanın Jin olduğunu düşünüyor. Jin üyeler için yemek pişiriyor ama Jungkook yemeklerden fazla tatsız olduğu için memnun değil gibi. Jin ile bunun hakkında konuştuğunda bile bir şey değişmediğini söylüyor.
Jungkook X J Hope Jungkook için J Hope sürekli söylenen bir anne, ama aynı zamanda yurdu düzenli tutan da o. Ve Jungkook, J Hope'a onları her zaman neşelendirdiği için minnettar. J Hope'u ve şakalarını çok seviyor.
Jungkook X Jimin Jungkook, Jimin kısa olmasına rağmen onun çekici olduğunu düşünüyor. Jimin'in şarkı söylemeye ve dans etmeye olan tutkusuna hayran. Geç vakitlere kadar Jimin ile pratik yapıyorlar.
Jungkook X V Jungkook, V'nin biraz değişik bir insan olduğunu ve başka bir gezegenden geldiğini düşünüyor. Ama V ile çok sık oyunlar oynuyor ve ne zaman onunla birlikte olsa o da garip davranıyor. Jungkook için V bir mutluluk mikrobu ve Jungkook ona sadece bakarak mutlu olabiliyor.
Türkçe Çeviri: bunkook (RapMon, Jin, J-Hope, V, Jungkook) & Litchi Juice (Suga, Jimin) Düzenleyen: Meri
JP to KO 감자밭할매 KO to EN PEACHISODA
KAYNAK BELİRTİNİZ!

Yorumlar