Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[PROJE] BANGTAN'A 3. YIL HEDİYEMİZ
6.6667

[PROJE] BANGTAN'A 3. YIL HEDİYEMİZ

[PROJE] BANGTAN'A 3. YIL HEDİYEMİZ

[PROJE] BANGTAN'A 3. YIL HEDİYEMİZ


İnsanlar doğduğunda ve ilk kez içlerine oksijen çektiklerinde farkında değillerdir yıllarca bunu istemsizce gerçekleştireceklerinin. İstemsizce nefes alacaklarının farkında değillerdir. O oksijen sayesinde yaşayacaklarının farkında değillerdir. Hatta biliyor musunuz, çoğumuz koskoca insanlar da olsak hâlâ farkında değiliz oksijenin hayatımızdaki önemini.

Bazılarımız -belki de çoğumuz- için Bangtan, bir müzik grubundan öte. Bizi hayata bağlayan oksijen değil belki ama, bizim hayata bir ağacın toprağa tutunduğu gibi tutunmamızı sağlıyorlar.


Hayallerimize inancımızı yitirdiğimizde "Dev bir dalga gibi hayallerinin peşinden git. Yıkılsan da çabalamaktan vazgeçme, asla." diyen, kaybettiğimizde "Kendini çok zorlama, kaybetsen de sorun değil." diyen, bir şeyler yolunda gitmediğinde "Başarısızlığın ve hüsranın tadına varıp, boynumuzu eğebiliriz. Henüz genç ve hamız, endişelerini bir kenara bırak." diyen ve daha nicesini her gün kulağımıza fısıldayan bu güzel grup için ne yapabiliriz diye düşündük.
Pasta? Kıyafetler? Takılar? Hayır. Sonuçta bir yerde; hepsi gidecek, kaybolacak ama biz Bangtan'a uzun sürebilecek bir şeyler vermek istedik. Onlara verdiğimiz sevgimiz gibi, uzun sürecek bir şeyler...

İşte bu noktada, bu 7 insanın bize oksijen gibi geldiğini hatırladık ve bir insanın bir yılda tükettiği doğal kaynağın, 7 ağaça denk geldiğini öğrendik. Bunu düşünerek Bangtan'a, 7 üyemizin her biri adına 7 ağaç olmak üzere ülkemiz sınırları içinde yetişecek toplam 49 ağaç hediye ettik.
ÇEKÜL ile el ele verdiğimiz bu projede, sertifikalarımızı Korece hazırladık. En yakın zamanda Bangtan'a gitmek için yola çıkacaklar.

Buraya tıklayarak sertifikaları daha net görebilirsiniz.

Sertifikada yazanlar Türkçe olarak:
"Sevgili (Üye Adı-Soyadı),
7 ağaç, bir kişinin bir yılda tükettiği kadar doğal kaynağı temsil ediyor. Bu ağaçlar da sizin doğal kaynağınız olarak Türkiye, İzmir sınırları içerinde büyüyecek; tıpkı sizin bizim kalplerimizde büyüdüğünüz gibi.
Daha yeşil, yaşanılabilir bir dünyada sağlık ve mutluluk dileklerimizle. Üçüncü yılınızı samimiyetle kutlarız.
BANGTAN TURKEY"


Türk ARMY'ler adına, Bangtan Turkey olarak yaptığımız bu bağışta Bangtan'ın albümlerini alan ve farkında olmadan projemize destek veren arkadaşlarımıza da ayrıca bol bol teşekkür etmek istiyoruz. Bu ağaçları almamızda katkıları büyük.

Umarız hediyemizi siz de beğenmişsinizdir. Gerçekten bizim içimize sinen bir proje oldu. Sertifikalarımız BigHit'in eline ulaştığında ne olur bilemiyoruz. Belki haberleri olmayacak ama olsun. Onlar için ağaçlarımız oksijen vermeye devam edecek ve bunu bilmek bizim için yeter.

Bangtan'ın 3. yılı kutlu olsun!








Yorumlar