Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[MART/2015] Bangtan'ın Favori Kadın Giyim Modası
80.0004

[MART/2015] Bangtan'ın Favori Kadın Giyim Modası

[MART/2015] Bangtan'ın Favori Kadın Giyim Modası

[MART/2015] Bangtan'ın Favori Kadın Giyim Modası


                   


Jin: Ben sevimli tip giysileri severim. Büyük bir kazak, hırka veya ceket ile uzun saç... dar kotlar veya benzeri şeyler, üstü için ise bir beden büyük t-shirt'ler/üstler - Bence böyle gayet iyi. Deri ayakkabı ya da sevimli sneakers'lar ile, gözlük, bilezikler hala çok hoş! Ama aşırı sevimli olmak ve kendi yaşına uygun olmayan bir şekilde giyinmek iyi değil.




Suga:Çeşitli giyim stillerini kendine yakıştırabilen kızlar bence çok iyi; sokak modası tarzı ile de giyinebilir, basit ve sade; bu tarz giyim zevkine sahip olan kızlar fazlasıyla harika. Siyah deri ceket ile örme bir şapka, beyaz bir t-shirt ile dar kotlar. Bence bu, kızlar için çok uygun. Ayakkabı olarak da Air Jordan 11.




J-Hope: Ben çok kadınsı olan elbiseler giymelerini seviyorum. Ama topuklu ayakkabılardan nefret ediyorum! Özellikle, çok süslü olmayan ama bazen o tarz havaya sahip olan elbiseler. Tayt ile Nike Air Jordan gayet iyi (gülüyor). Ama en önemlisi vücudunuzun tipine uygun kıyafetler giymek. Eğer çok fazla abartı veya süslü ise hoşuma gitmez!

 

Rap Monster: Uzun, siyah ve düz saç. Ben beyaz t-shirt'ler veya uzun dar kesim tişörtler severim. Altı için ise kot şortlar ile kırmızı uzun Converse.


 

Jimin: Ben sevimli ve iç açıcı stilleri seviyorum. Saç stili olarak da dağınık topuz ya da dalgalı kısa saçlar. Aynı zamanda yarısı yukarı toplanmış saçları da severim. Üstü için büyük beden gömlek veya bluz. Altı için ise üste uygun kot veya yüksek bel şortlar uygun. Ayakkabı olarak da, düşük topuklu ya da yüksek topuklu, hiç fark etmez...

 

V: Dürüst olmak gerekirse, kadınlardaki sevdiğim giysi tarzı benim gibi giyinenler. XL veya XXL beden - siyah, beyaz ya da gri T-shirt. Omuz bölgesi biraz yırtık olursa çok daha iyi olur (Ç/N: Büyük ihtimalle kendisinin yaptığı gibi kızların da kıyafetlerinin belirli bölgelerini kesmelerini istiyor kdfjfdk). Aşırı büyük kapüşonluları veya sadece normal kapüşonluları seviyorum. Altına da dar kot veya etek. Ayakkabı olarak da beyaz ya da kırmızı Converse, siyah Adidas veya gri Vans.




Jungkook: Ben giyim hakkında çok fazla şey bilmiyorum ama büyük boy gömlekler ile şortların kombinlenmesini seviyorum. Tamamen siyah olursa kötü olmaz. Ya da siyah dizüstü çoraplar. Sneaker, Vans veya Converse iyidir.



 Türkçe Çeviri: Heny 
Eng Trans: yoogamin
Çevirileri kaynak göstermeden kullanmayınız!

Yorumlar