Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
Daum Cafe'de Level Atlama (Resimli Anlatım)
166.6675

Daum Cafe'de Level Atlama (Resimli Anlatım)

Daum Cafe'de Level Atlama (Resimli Anlatım)

Daum Cafe'de Level Atlama (Resimli Anlatım)

Eğer Daum'a ve Bangtan fancafesine üye değilseniz buradan nasıl olacağınızı öğrenebilirsiniz.

Başarılı bir şekilde Bangtan cafesine üye olduğumuza göre paylaşılan gönderileri görmek ve Bangtan'a mektup yazabilmek için cafede level atlamamız gerekiyor. 

Şimdiden belirtelim biz sadece size yöntemini anlatacağız. Level atlamak için gerekli olan tüm soruların cevaplarını veremeyiz. Bunları sizin bulmanız gerekiyor. Lütfen sayfaya yada bloga cevaplar için yardım mesajı atmayınız!

Üye olurken level atlamakla ilgili kısmı göstermiştik. Bu kısımdaki başlıklar ise şöyle; 




Level atlamak için doldurmamız gereken formu, Kore'ye göre hangi gün içerisinde iseniz o kısımda doldurmanız gerekiyor. Atıyorum sizde tarih çarşamba 19:00 olabilir ama Kore çoktan perşembe gününe geçtiği için ikinci kısma girmeniz gerekiyor.


Bulunduğunuz güne ait bölüme girdiğinizde ekrandaki bir görüntüyle karşılaşmanız gerekiyor. Görünen ilk post; mavi kutucuk içerisine alınan yazı gibi olmalı. Burada size ilk iki soruyu sormuş fakat kalan diğer 5 sorunun ilk sayfadaki resimde yazılı olduğunu söylüyor.




İlk sayfaya ulaşmak için sayfanın sonuna kadar iniyoruz ve en sondaki rakama tıklıyoruz. Resimde 17 olarak gözüküyor fakat sizde daha farklı bir rakam olabilir.



Birinci sayfada ilk postlar içerisinde bir resim eklentisi olan mesaj bulacağız. ONLINE_Staff'dan gelen bir mesaj. Aşağıdaki gibi görünecektir.



Bazen 6 bazen 7 soru oluyor. Fakat genelde ilk iki soru hep aynı.

1. 이름/성별/나이/거주지역/다음ID
(İsminizi/Cinsiyetinizi/Yaşınızı/Memleketinizi/Daum ID'nizi yazınız)
İsminiz Daum cafe'ye üye olurken yazdığınız isimle birebir aynı olmalı. Cinsiyet için; kadın:여 erkek: 남. Memleket olarak örnekteki 터키(Turkey)i kullanabilirsiniz.
Örnek; Bangtan Turkey/ 여 / 21 / 터키 / btsturkey

2. 방탄소년단의 데뷔일 (YY/MM/DD) (Bangtan'ın çıkış tarihi nedir? Yıl/Ay/Gün olarak yazınız)
Cevap: 13/06/13



En son soruda genellikle Bangtan'ın kliplerinden bir tanesini hem ibighit kanalından hem de 1theK kanalından izlediğinize ve beğendiğinize dair bir ekran görüntüsü istiyor. Ekran görüntüsü üzerinde kanalın adı, beğeniniz ve nickiniz kesinlikle görünmeli.

Örnek;
저는 그
냥 방탄소년단의 메시지를 보고싶습니다. 저는 외국 팬이에요 방탄소년단에서 지원하려고 싶습

Tüm soruları cevapladıktan sonra son sorunun istediği kanıt resmini yüklemek için mavi okla gösterilen simgeye tıklamalısınız. Daha sonra kırmızı okun gösterdiği simgeyle yazınızı gizli hale getirmelisiniz. Kilit simgesine tıkladıysanız bu formu sizden ve Cafe çalışanlarından başka kimse göremez. Bu simgeye tıklamazsanız formunuz geçersiz sayılır.
 Son olarak sarı okun gösterdiği simgeye basarak formunuzu yayınlamış olacaksınız. 

Bundan sonraki 72 saat içerisinde cafe çalışanları forumunuzu inceleyip level atlama isteğinizi kabul edecek veya reddedecek. Eğer formunuz reddedilirse ilk resimde gösterdiğim 'Silinmiş Formlar' kısmında olacaktır. Burada kendi metninizin yanındaki 1'e bastığınızda formunuzun neden kabul edilmediğini açıklayan bir Korece metin çıkacak karşınıza.

Peki ya formunuz kabul edilirse; 

Tekrar söylüyorum; lütfen sayfamıza yada bloga level atlama sorularının cevabını vermemiz için yardım mesajı atmayınız!

İlgilisine resmi ARMY nasıl olunur? Kayıt dönemi geldiğinde üyelik yıllık ücretini (yurt dışındaki hayranlar için 50$) http://btsofficialshop.com/shop/ sitesi üzerinden ödeyerek resmi ARMY olabilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan sonra Daum Cafe üzerinde açılan posta istenilen bazı bilgileri doğru bir şekilde girmeniz halinde, Cafe çalışanları sizi resmi ARMY leveline atlatıyor.

Daha önce level atlamış olsanız da olmasanız da resmi ARMY olduktan sonra otomatikman level atlamış oluyorsunuz.
Yeni kayıt döneminin ne zaman açılacağı henüz belli değil. Cafe ve BTS SHOP duyurularını sık sık takip ederseniz açıldığında öğrenebilirsiniz. 

Resmi ARMY olmanın avantajları nelerdir? Cafedeki resmi ARMY'lere özel kısma yüklenen resim ve videoları sadece onlar görebilir. Bunların dışarı çıkarılması kesinlikle yasaktır. Ayrıca bu ARMY'lere özel yarışmalar yapıp karşılığında ödül veriliyor. Resmi ARMY olmanız karşılığında içerisinde bir çok Bangtan ürünün olduğu bir üyelik paketi gönderiliyor. 

Level atlayanlar için Bangtan'a nasıl mektup yazacaklarını anlatmak istiyorum. TO.BTS kısmına girdikten sonra yine kırmızı kutu ile gösterile işarete tıklıyoruz.

Çıkan ekranda gösterilen yerden mektubu seçeceğiniz üyeyi yada BTS'i seçmelisiniz yoksa mektubunuz silinir.



Hazırlayan: Reddish @BTSTurkey

Yorumlar