Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[27.07.2013] BANGTAN'ın El Yazısı Mektupları
13.3334

[27.07.2013] BANGTAN'ın El Yazısı Mektupları

[27.07.2013] BANGTAN'ın El Yazısı Mektupları

[27.07.2013] BANGTAN'ın El Yazısı Mektupları


Rap Monster

Merhaba ARMY'ler! Çoktan Temmuz'un sonuna geldik bile. 2013'ün Haziran ve Temmuzu..benim için, eski trainee, bugünlerin hiç gelmeyeceğini düşünürken çok hızlı geçti. Geçtiğimiz ay çok yoğunduk ve tüm bu zaman boyunca ne yaptığımızı tam olarak hatırlamasam da heyecan vericiydi. Ayrıca promosyonlarımızın sonunda bir veda performansı (goodbye stage) yaptık.. Bu terim çok yabancı.. Bu hissin bizim için çok yeni olduğunu söyleyebilirsiniz. Farklı şeyler düşünmemi sağlıyor. ARMY'ler, siz veda sahnemiz ve ay boyunca süren promosyonlarımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizi memnun edebildik mi? 

Çaylaklar olarak, birçok şey bizim için çok yeni ve birçok şeyi ilk defa denediğimizde "Ah, gerçek böyle bir şey işte" ve "Bu gibi durumlarda, böyle davranmalısın" diye düşünüyoruz. On yıl, yüz yıl içinde Bangtan olarak yapacağımız promosyonlarımız için adım adım bir temel oluşturmayı öğrendik. Bu zaman bizim için çok önemliydi. Tekrar yaşayamayacağım bir zamandı. Bir dahaki sefere böyle bir yoğunlukta olursak ve ARMY'lerle tekrar eğlenebilirsek güzel olmaz mı? Çok sıkı çalışacağız böylece bunun üstesinden gelebiliriz.

Born Singer'ın sözlerinde olduğu gibi, büyük bir performans sergilemek ve havalı görünmek baskısı. Bu üç yıllık tarinee zamanının uzun ya da kısa olduğunu düşünmüyorum ve yeterli olup olmadığını da düşünmüyorum. Fakat, şu an çıkışımızı yaptık, tüm zayıflıklarımı görüyorum ve geçmişime dönüp bakıyorum. Sanırım böyle büyüdüm, değil mi? Buna inanmak istiyorum. Lider olmanın sorumluluğu ve baskısı hakkında derin derin düşündüğüm telaşlı günler var. Gelecekte de aynı böyle olmasını umuyorum. 

Zaman geçtikçe daha çok veda performansımız olacak, ama büyük ihtimalle onlar bizi ilk veda performansımız kadar etkilemez. Sıkıntıya girmeden ya da hastalanmadan başarıyla bitirebildiğimiz için mutluyum sadece. Tabii ki gelecekte de iyi yapmamız gerekiyor fakat eskilerin de dediği gibi: "Çok iyi olmak, çok kötü olmak kadar kötüdür"


Çok fazla hırslı olmazsak ve şu anki gibi sıkı çalışırsak, daha iyi ve daha büyük olacağımızdan eminim. Şimdi ARMY'ler, siz Bangtan'ın ilkisiniz, değil mi? Çok fazla zaman geçtiğinde, gururla en başından beri bu grubun hayranıyım diyebileceğiniz bir grup olmamızı istiyorum. Böylece "En başından beri Bangtan'ın hayranıyım!" diyebilirsiniz ve böylece herkes sizi kıskanabilir; en başından beri bizi bilmenin kıskançlığı.

Gelecekteki ilk performanslarımız ve veda performanslarımız..Bangtan'ın olacağı tüm sahneler! Onları ARMY'lerin hayal kırıklığına uğramadığı performanslar haline getirmek istiyoruz.

Her zaman bizim yanımızda olacağınızı ümit ediyoruz! Buradayız çünkü buradasınız ㅠㅠ Bunu biliyorsunuz, değil mi?

Sizi seviyorum!

- Rap Monster


Suga
Merhaba sevidğim ARMY'ler, ben SUGA.

Çıkış yapmamızın üzerinden 1 ay geçti bile, geçen 3 yıl içinde hayalini kurduğum şey. Çoktan ilk albümümüz "2Cool 4Skool" promosyonlarının sonuna geldik. Bu zaman dilimi uzun da hissettirdi kısa da; fakat bu eğlenceli ve heyecanlıydı çünkü ARMY'lerimiz hep oradaydı!!

Dürüstçe söylemek gerekirse, açık sözlü ve duygularını açıklamada iyi olmayan biriyim fakat ARMY'lerin etrafında nasıl hayat dolu olduğumu ve güldüğümü görünce şaşırdım :)

21 yıllık yaşamımda ilk kez kendimi bu kadar çok ifade edebiliyorum. Ayrıca ilk kez bu kadar ilgi topluyorum bu yüzden yanlış yapacağım ya da birilerini kaybedeceğim diye çok endişeliyim. Lütfen bilin ki bu kasıtlı yaptığım bir şey değildi.


Bir gün "3 yıl önceki benle aynı kişiyim belki bu yüzden gördüğüm tüm bu sevgi ve destek benim için çok fazla.." diye düşündüm. Belki de sadece aynı kaldığım ve sıkı çalıştığım için görüyorumdur bu sevgiyi? Sevginizi kolayca kabul etmeyeceğim ve ARMY'lerin hayal kırıklığına uğramayacağı bir Bangtan olmak için çok sıkı çalışacağız. 

Tüm gece ayakta kaldığım geceler oldu çünkü böyle müzik yapabildiğimin farkına vardığımda heyecanladım. Bu heyecan verici olayı Bangtan arkadaşlarımla ve ARMY'lerle paylaşabildiğim için mutluyum. Bu hayatımdaki en mutlu an.

O kadar çok seviliyoruz ki mutluluğumu kelimelerle anlatamıyorum. Çok teşekkür ederim ve hepinizi seviyorum!!

ARMY'ler!!

Kendimizi geliştirmek için bin kez, hayır, yüz bin kez daha sıkı çalışacağız. Bangtan sizin sayenizde var.
İyi müzik yapmaya devam edeceğiz bu yüzden lütfen bizi izleyin.

Sizi seviyorum, ARMY'ler!!

-Bangtan'dan Suga


Jin
Merhaba.
Ben Bangtan’ın en büyük hyungu, Jin. 
Çıkış yapalı bir ay oldu bile.
Zaman o kadar hızlı aktı ki, bir ay nasıl geçti anlamadım bile.
Çıkışımızı düşündüğüm zaman; 12 Haziran showcase'imizi düşünüyorum. O zaman hissettiklerimi hiçbir zaman unutmayacağımı düşünüyorum…
Sahne arkasında hazırlanmak, ışıkların açılması için geri sayım yapmak ve ARMY'lerimizin tezahüratlarını dinlemek..
Bu tezahüratları duyabildiğim günün geldiğini fark edince kuliste neredeyse ağlayacaktım.
Kuliste el ele tutuşup tezahüratları dinlerken yedimizin hissettiklerini ifade edebileceğimi sanmıyorum.
Ve işte, çıkış promosyonlarımıza böyle başladık.

Promosyanlarımızdan  hatırladığım birkaç cümle var.

Bir gün, sahneden inerken, üyelere baktım ve "Bu anı, bu çocuklarla paylaştığım için çok memnunum" diye düşündüm. Yedimiz beraber oturup, ne kadar uykusuz olsak da fancafe ve twitterımıza bakardık. Aldığımız mesajları birbirimize gösterip hava attığımız günler de oldu. Sahnedeyken seyircilere bakıp ARMYlerimizin yüzünü ezberlemeye çalıştığım günler de oldu. Haha.
Albüm promosyonlarımız boyunca çok eğlenceli zaman geçirdik; ama nihayet veda sahnesine geldik…Veda performansları üzücüydü; ama daha havalı ve yeni bir imajla geri döneceğiz. Lütfen bizi bekleyin.

Bir süre önce fancafeye girdim ve üyelerin sürekli rüyama girdiğini söylemiştim; ama şimdi ARMY'ler rüyalarıma giriyor.

Bence bu üyelerde olduğu gibi ARMY'lerin ayrılamayacağımız insanlar olduğunun işareti, öyle değil mi?
Umarım sevgi dolu bir ilişkimiz olur! Haha.

Sizi seviyorum. Bu, sürekli görseniz de hala okuduğunuzda sizi heyecanlandıran bir cümle.

Hepinizi seviyorum.
İyi günler.

J-Hope


Merhaba ARMY'ler!

Ben umut dolu varlık J-Hope. 
Her zaman twittera ve fancafeye bir şeyler yazıyoruz fakat ilk defa elle yazı yazdığımız için, bu biraz garip ve ben mutluyum. El yazım güzel değil ama.. Lütfen okuyun ve şirin olduğunu düşünün @_@

Hım..12 Haziran'daki showcase. 13 Haziran'daki ilk performansımız..

Prova odasında eğitim aldığımız günler dün gibi; ama her nasılsa "2 Cool 4 Skool" promosyonlarımızı bitirdik bile. 
Sadece televizyon ve internette gördüğüm sahneye çıkacağım için gergindim; ama sahneden gördüklerim yeni bir şey hissetmemi sağladı.
Bize tezahürat eden insanların olduğunu düşünmek çok havalı. Hahaha.

2013 Haziran ve Temmuz ayları, 20 yaşında (biri).

Bu iki ay, hayatımın en değerli ve en önemli anlarıydı.
İlk performansımızı bitirip, birbirimizin sırtına vurarak, "İyi iş çıkardınız" dedikten sonra..Sanırım bu en hüzünlü ve aynı anda en mutlu anımızdı.
Üyelerin ve benim gördüğümüz destekten dolayı acayip mutlu biri gibi hissettim. Bu o kadar fazla ki bazen bunu hak ediyor muyuz diye düşünüyorum. Bizimle olduğunuz için teşekkürler. 

Promosyon dönemi boyunca, daha önce hiç hissetmediğim birçok farklı duygu hissettim ve bazı şeyleri ilk defa deneyimledim. Bence bu Bangtan'ın ileride daha iyi olmasına yardım edecek. Bir sonraki albümümüz için...ve ondan sonraki.. biz sürekli büyüyen bir Bangtan olacağız ve asla asıl amacımızı unutmayacağız! ARMY'ler.. Sizi çok seviyorum @-@ hehehe Teşekkürler, sizi seviyorum hopehopehope

- Bangtan’nın J-Hope'u

Jimin

ARMY’ler ben Jimin.
ARMY’ler! Çıkışımızdan bu yana 1 ay geçti bile. 
Yedimiz de her zaman “Sahnede durmak nasıl bir şey” diye merak ederdik ve sıkı eğitim alır, büyük güne yaklaşmamızı sayardık. 
Showcase’imizi ve ilk sahnemizi ve sonraki bir çılgın ayı bitirdik, nasıl olduysa veda sahnemize geldik. 
Hala nasıl olduğunu anlamış değilim Hehe 
Her zaman hayranlara havalı yanımı göstermeye odaklandım ve veda sahnemizi hiç düşünmedim, bu yüzden üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.
Promosyonlara dair hatırladığım bir şey varsa bu kesinlikle performanslarımızdır! 
Sadece sahne değil, biz şarkı söylerken ve dans ederken hayranların bize yaptıkları tezahüratların olduğu performanslar. 
Sahneye çıkmadan önce, yedimiz de ele ele tutuşup ““Bangtan Bangtan Bang Bangtan!" deriz ve hayranlarımızın bizim için yaptıkları tezahüratlarını dinleriz.. O zamanki gibi heyecanlanacağım bir zaman daha olacak mı? Çok mutluyum. 
(Sahneye)Çıkmadan önce “Ya hata yaparsam. En iyi yanımı göstermeliyim..” diye düşünürüm ve endişelenirim fakat tezahüratlarınız üyelerle beraber daha iyi hissetmemize yardımcı oluyor.

Performanslarımızı eğlenceli hale getiren ARMY’ler. Teşekkür ederim. 

Hayal kırıklığına uğramayacağınız ve daha havalı bir Bangtan olarak geri döneceğiz. 
Biz uzaktayken bizi özlediğiniz için ağlamayın~ㅎㅎ
(Aslında, hepinizi özlediğimden ağlayan biri olabilirim ㅠㅠ) 
Çok daha havalı bir şekilde yakında geri geleceğiz bu yüzden bizi bekleyin~
Sıkı çalışan bir Bangtan olacağız. 
Her zaman bunu söylüyoruz ama ARMY’ler, sizi seviyorum ve teşekkür ederim.
Ayrıca ben de Bangtan’ı çok seviyorum!

-Bangtan Jimin

V

Merhaba, ben V.

ARMYler, Bangtan’ın çıkış promosyonları nasıldı?
Zaman çok hızlı geçti; kafam karıştı..
7 üyenin sonuncusu olan ben, ilk tanıtılan üyeydim. (Ç/N: Resmi profili ve fotoğrafı yayınlanan ilk üye V'ydi.) Showcase'de sahneye çıkmadan önce çok gergin olduğumu hatırlıyorum; ama ARMY'lerin tezahüratlarını duyduktan sonra sakinleştim ve sonunda keyif aldım.
İlk showcase'imizden sonra müzik programlarında sahneye çıktık ve hayran buluşmaları yaparak nihayet hayranlarımızla buluştuk! Ve imza günleri..
Bu promosyon sürecinde ARMY'lerle yakınlaşmak istedim ve birçoğuyla tanışabilecek kadar şanslıydım da. Bu yüzden şimdi bile promosyonları bitirdiğimiz için üzgün değilim vV
(Gözlerimden yaşlar akarken kusuruma bakmayın…ㅠㅠ)

Şimdi promosyon yapmıyoruz diye üzülmeyin; çünkü fancafe, twitter ve blogu güncelleyeceğiz. Bu sebeple bizi beklerken eğlenin~^^

Hım. Bu mektubu yazmadan önce, ARMY'lerin bizi hep sevip desteklemelerini nasıl ödeyebiliriz diye düşündüm ve bu cevabı buldum: "ARMY'leri hayal kırıklığına uğratmayacak bir BANGTAN olalım!"

Tembel olmayacağız ve sürekli büyüyen Bangtan ve V olacağız. Bizi takip edeceksiniz, değil mi? 

ARMY'lerimiz VV! (VV = Sizi seviyorum)

Bangtan’ın V'si! 


Jungkook



ARMYlere..

Merhaba. Ben Jungkook. 
Hayran buluşmalarında ve imza günlerinde her zaman çok gergin oluyorum ve bu gibi etkinliklerde çok fazla konuşamıyorum. Geriye dönüp baktığımda çok pişman oluyorum. Bu yüzden "İyi konuşabilsem keşke..." benim dileğim oldu. Fakat bu demek değil ki mektupta ve ya yazı yazmada iyiyim. Gördüğünüz gibi...ㅎㅎ
Fakat umarım bu mektubu en sonuna kadar sıcak kalplerinizle okuyabilirsiniz, ne kadar sıkıcı olursa olsun.

Bir ay geçti ve ikinci ayımıza geldik bile, fakat sanki sadece 1 hafta geçmiş gibi.

Eğlenirken zaman çabuk geçer, değil mi?
Bence sahnede olmak ve hayranlarla buluşmak eğlenceli olduğu için böyle. Haha
Hım. Bu promosyon dönemi boyunca birçok şey hissettim. Bu zamanda birçok defa müzik ve kendim hakkında düşündüğüm oldu. Müzik programları boyunca, radyoda, fotoğraf çekimlerinde ve röportajlarda. Ve tabii ki ARMY'leri mutlu etmek için ne yapmalıyım diye de düşündüm..
Kendimi anlatmada hala beceriksizim fakat ARMY'lerin benim samimiyetimi anlayacağını umuyorum.
Ah..ve sahnede şarkı söylerken çok gergin oluyorum..
Bunun sebebi herkese havalı yanımı göstermek istemem fakat hala birçok konuda eksiğim..
Daha fazla pratik yapmak ve bir dahaki sefere daha iyi bir ben göstermek istiyorum.

Bu yüzden şu anki hedefimiz canlı performanslarda daha iyi olmak ve ARMY'lere havalı sahneler göstermek.
Gece gündüz pratik yapacağım böylece bir dahaki albümümüz çıktığında insanlar "Ah, Jungkook gerçekten çok uğraşmış" diye düşünecek.

<2 Cool 4 Skool> veda sahnesi eğlenceli ve keyifliydi fakat aynı zamanda moral bozucu ve üzücüydü.

Ama endişelenmeyin. Biz, Bangtan sıradaki albümümüze çok sıkı çalışıyoruz ve ARMY'ler için iyi bir müzik yapmaya çalışıyoruz bu yüzden lütfen bizi bekleyin. Eğer hayran buluşmalarımız olmasaydı, yurtta ağlamamı asla durduramazdım.

ㅎㅎ
Sıkı çalışan ve asıl amacımızı unutmayacak bir Bangtan olmaya devam edeceğiz

Sizi seviyorum, ARMYler ♥

Tr. Trans: @BTSTurkey
Eng. Trans: Christie@BTS-TRANS

Yorumlar